Tips voor het integreren van oude meubels in uw nieuwe huis

Wees niet bang om stijlen te mixen

Als het gaat om uw oude meubels, zijn het niet alleen de afmetingen die mogelijk niet werken. Vaak is het de stijl en design die niet passen. U bent bijvoorbeeld verhuisd naar een nieuwbouw van een historische woning. Uw collectie antiek en unieke objecten ziet er in een moderne omgeving misschien verouderd uit.

Er zijn echter manieren om het te laten werken. Je kunt stijlen door elkaar halen en je oude meubelstukken combineren met nieuwe. Als je bijvoorbeeld een vintage stoel hebt, kun je deze als blikvanger in je woonkamer gebruiken. Op die manier zou je uiteindelijk een unieke stijl kunnen creëren die je persoonlijkheid weerspiegelt.

In de meeste gevallen kunt u uw oude en nieuwe meubels niet dwingen om te passen. Om dit te overwinnen, gebruik accessoires om ze als geheel vast te binden. Het toevoegen van een vintage lamp aan je moderne dressoir is een uitstekende manier om dit te bereiken. Of u kunt hedendaagse kunst combineren met een vintage poef. Onthoud: je bent vrij om met stijlen te spelen en te ontdekken wat je het leukst vindt.

creditSource link

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart