Een eerste blik op onze nieuwe winkel

Blog

Kom samen met Mike Pekovich voor het eerst kijken in onze nieuwe winkelruimte.

Gesponsord door Grizzly Industrieel

Zoals velen van jullie weten, gaan we langzaam maar zeker naar het nieuwe Fijne houtbewerking winkel. Het is spannend om te beginnen met een heleboel nieuwe machines en een schone lei, maar we realiseerden ons al snel dat opwinding gepaard ging met heel veel werk. De inrichting van de nieuwe winkel was geen gemakkelijke taak, en eerlijk gezegd hebben we het de eerste keer niet goed gedaan. We hebben alles op papier geschetst en de elektrische bedrading laten aansluiten, maar zodra we de machines op hun plaats hadden gezet, werd duidelijk dat wat op papier werkte in de praktijk niet werkte.

De afgelopen maand hebben we de winkellay-out aangepast totdat alles goed voelde. De machines staan ​​op de juiste plaatsen en nu moeten we alleen nog de stofopvang opruimen en de permanente elektrische installatie naar een paar machines verplaatsen. Het is best spannend! Langzaam maar zeker begint het op een echte winkel te lijken.

Terwijl we hebben gedeeld stukjes en beetjes van de winkel op sociale media, dachten we dat het leuk zou zijn als Mike Pekovich iedereen een officiële rondleiding zou geven. Zoals je zult zien in deze eerste video, is dit slechts het startpunt en er is nog veel werk aan de winkel. Maar vanaf nu zijn het de leuke dingen! Speciale dank aan Grizzly Industrieel, Oneida Air-systemen, ZaagStop, Rikon, en Bessey om ons te helpen deze ongelooflijke ruimte samen te stellen!

-Ben Strano
Redacteur, FineWoodworking.com

Meld u vandaag nog aan voor e-letters en ontvang de nieuwste technieken en how-to van Fine Woodworking, plus speciale aanbiedingen.

Ontvang tips voor houtbewerking, deskundig advies en speciale aanbiedingen in je inbox

×


creditSource link

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart