Optische illusie 3D-tapijt: iets heel anders

Tapijten en tapijten kunnen zelden echt indruk op u maken en op iedereen die uw huis of kantoor bezoekt, dus het wordt tijd dat u ze heroverweegt en een totaal ander tapijtontwerp bedenkt dat u zal helpen uw vloeren meer te waarderen.

Wij zijn een filiaal

We hopen dat je onze aanbevelingen leuk vindt! Voor de duidelijkheid: we kunnen een deel van de verkoop of andere vergoedingen innen via de links op deze pagina. Bedankt voor het gebruiken van onze links, dit wordt zeer op prijs gesteld.

Een 3D-vloerkleed is een soort Perzisch of oosters tapijt met een driedimensionale look en feel. Veel mensen zijn gefascineerd door deze tapijten omdat ze echt lijken en, als je erop loopt, ze een eigen leven lijken te leiden.

Ze lijken tegen je te “praten” terwijl je over ze loopt. Sommige mensen zijn bang voor deze tapijten omdat ze denken dat het gevoel van het tapijt onder hun voeten aan het veranderen is en ze niet meer weten waar ze lopen.

3D-tapijten zijn niet de gebruikelijke saaie tapijten. In plaats van met eenvoudige en zeer regelmatige ontwerpideeën te komen, bieden de tapijten ons verschillende driedimensionale patronen die de vloeren onder onze aandacht brengen.

Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar en ze bieden allemaal verschillende 3D-patronen en -vormen die zeker interessant zijn om te bekijken en, naar ik vermoed, best aangenaam voor de blote voet.

Haast hebben?

Een snel overzicht van “DE” meest populaire 3D-tapijten

Prijzen opgehaald uit de Amazon Product Advertising API op:

creditSource link

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart