Maak stencils van afbeeldingen in SketchUp

Laatst nam een ​​houtbewerker die ik ken contact met me op over het gebruik van een afbeelding om een ​​uitsnede in een paneel te maken voor een project waaraan hij werkt. Hij wilde weten hoe hij dat het beste in geometrie kon omzetten, zodat hij het paneel kon doorboren. Een optie is om de afbeelding in SketchUp te importeren en vervolgens verschillende tekengereedschappen te gebruiken om deze te traceren. Dat soort dingen heb ik in eerdere blogposts laten zien. Aangezien de afbeelding die hij aanleverde een eenvoudig zwart silhouet op wit is, is er nog een andere optie. Dat is het onderwerp van deze video.

Ik heb hiervoor twee extensies gebruikt. De eerste heet Image Trimmer die deel uitmaakt van de SKM-tools set van Sketchucation. De tweede heet Draw Bounding Box die beschikbaar is via zowel de Uitbreiding magazijn en Schetsonderwijs. je hebt ook een afbeeldingseditor nodig. Er zijn natuurlijk een aantal verschillende beschikbaar. Ik gebruik PaintDotNet op mijn pc’s en merk dat het alles doet wat ik nodig heb en meer.

Ik hoop dat je hier iets vindt dat je kunt gebruiken.

–Dave

Meld u vandaag nog aan voor e-letters en ontvang de nieuwste technieken en how-to van Fine Woodworking, plus speciale aanbiedingen.

Ontvang tips voor houtbewerking, deskundig advies en speciale aanbiedingen in je inbox

×


creditSource link

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart