Ervaar als geen ander de voordelen van een Cortenstalen barbecue

Wat is er nu lekkerder dan op een prachtige zomeravond in de tuin te genieten van barbecueën. Tijdens het barbecueën eet je net wat andere dingen dan gewoonlijk. Op je cortenstalen barbecue met grillplaat bereidt je een lekker stuk vlees of vis. Je haalt allerlei lekkere dingen in huis en geniet samen met vrienden, familie of kennissen van een heerlijke barbecue in de tuin. Om zo te kunnen genieten is het essentieel om hiervoor de perfecte barbecue in huis te hebben. Namelijk een cortenstalen barbecue.

De voordelen van bbq cortenstaal

Met de cortenstalen barbecues heb je een grillplaat en vuurschaal in één. De ronde grillplaat is te verwarmen met hout. Gebruik hiervoor droog hout bij voorkeur beuken of berken. Door het houtvuur in het hart van de cortenstalen barbecue loopt de temperatuur op tot 300 graden aan de binnenrand van de grillplaat. Aan de buitenranden van de cortenstalen grillplaat is de temperatuur lager. Hierdoor is dit gebied perfect om vis op vlees op te bereiden wat met een lagere temperatuur gaart. Ook is de buitenrand makkelijk voor het warmhouden van gerechten zonder dat deze aanbranden.

Ook is het mogelijk om met de optionele gietijzeren pan gerechten te bereiden boven het vuur in de cortenstalen barbecue. Denk bijv. aan een stoofpotje om aardappels met schil en al te koken.

De Cortenstalen barbecue is in verschillende afmetingen verkrijgbaar waardoor hij geschikt is voor iedere tuin. In tegenstelling tot andere barbecues is de cortenstalen barbecue gemakkelijk schoon te maken. De grillplaat is makkelijk te reinigen met een spatel. U schuift hiermee al het vet en vuil in het vuur. Daarna nog even afnemen met een vochtige doek en invetten met een scheutje arachideolie welke u met een droge doek uitwrijft. Door deze behandeling kan hij buiten blijven staan zonder afgedekt te worden. Na verloop van tijd ontstaat er een beschermende laag aan de buitenzijde van de cortenstalen barbecue waardoor deze niet doorroest.

Cortenstalen BBQ kopen

Wilt u graag een barbecue cortenstaal kopen? Dan bent u bij Holive.nl aan het juiste adres. HOLIVE is gespecialiseerd in cortenstalen tuinproducten, zoals een cortenstaal keerwand. Duurzaamheid, innovatie, design en een goede prijs-kwaliteit verhouding spelen een belangrijke rol. Naast de cortenstalen barbecues hebben we ook andere producten in het assortiment die uw tuin kunnen verwarmen, zoals een terrashaard of een vuurschaal. Neem een kijkje bij al onze producten voor tuinwarmte. Wilt u nog advies voor u de cortenstalen barbecue aanschaft? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Outlethomedezign.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart