Moderniseer je tuin met hekwerk

Hekwerk wordt al decennialang gebruikt om het erf aan te geven en ongewenste gasten buiten te houden. Tegenwoordig gaat het hekwerk veel verder dan de traditionele functie. Tuinliefhebbers gebruiken hekwerk om hun buitenruimte karakter te geven. Het creëert een perfect canvas voor de moderne tuin en zet de toon van je tuinontwerp. Ontdek welk hekwerk jouw tuin kan moderniseren.

Hekwerk als design statement

Vandaag de dag is hekwerk verkrijgbaar in diverse materialen en ontwerpen. Van het stevige dubbelstaafmat tot het luxere sierhekwerk. Het type hekwerk heeft veel invloed op de uitstraling van jouw tuin. Voor een moderne uitstraling wordt vaak gekozen voor zwart RAL 9005 coating. Met een zwart hekwerk kan je nog alle kanten op. Combineer het bijvoorbeeld met grote antraciet tegels of juist veel groen. Ook wanneer je later je tuinontwerp wilt veranderen, ben je met een zwart RAL9005 hekwerk verzekerd van een moderne uitstraling voor eindeloos veel tuinontwerpen. Door de juiste stijl en materiaal te kiezen kan je hekwerk dienen als een opvallend design statement dat de algehele look en feel van je buitenruimte versterkt.

Laat je creativiteit los

Hekwerk is niet enkel functioneel; het biedt ook de kans om je creativiteit en persoonlijke stijl in je tuin aan te brengen. Kies een hekwerk dat bij jouw huis en visie past. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel verschillende tuinafscheidingen. Diverse ontwerpen bieden mogelijkheden voor privacy, terwijl ze tegelijkertijd precies de hoeveelheid licht en lucht doorlaten die jij wilt. Dit zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel.

Bespaar geld op je hekwerk

Naast de functionaliteit en uitstraling is een hekwerk ook nog eens enorm duurzaam en laag in onderhoud, mits je bij een kwalitatieve hekwerk leverancier besteld. Het hekwerk is verzinkt en behandeld met een poedercoating, om roestvorming te voorkomen. Je bent hierdoor amper tijd kwijt aan onderhoud en je tuinafscheiding zal tientallen jaren meegaan. Met een schutting kan dit anders uitpakken. Zo moet je je schutting om de paar jaar beitsen en controleren op rot en schimmel. Daarnaast is de aanschafprijs van bijvoorbeeld dubbelstaafmat hekwerk aanzienlijk lager dan een schutting. 

Een hekwerk kan je tuin dus niet alleen moderniseren, maar is ook nog eens voordelig voor je portemonnee. Laat je creativiteit los en creëer een tuinafscheiding die bij jou past!

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart