Een koopgids voor beginners voor thuisbeveiligingscamera’s in 2022

Waarom heb je beveiligingscamera’s nodig?

Je weet dat er camera’s nodig zijn, maar weet je ook waarom?

Wanneer we op zoek gaan naar een nieuwe beveiligingscamera voor thuis, kijken we eerst naar de statistieken van eigendomscriminaliteit in onze regio, met de nadruk op pakketdiefstallen, inbraken en andere misdaden.

We weten dat deze misdaden plaatsvinden, maar waar vinden ze plaats? Hoe vaak? Hoe laat is het? Welke tijd van het jaar is het?

Naar onze mening is het installeren van een videodeurbel en stoppen ermee; we stellen altijd voor om uw camera-aankoop af te stemmen op bepaalde risicofactoren.

We kunnen de noodzaak van een fatsoenlijke beveiligingscamera niet benadrukken. Je kunt er een kopen met of zonder deurbel om de vooringang in de gaten te houden, gezien de sterke groei in online aankopen die alleen maar is geëscaleerd in het licht van de Covid-19-uitbraak.

Uit een recent misdaadonderzoek in de VS bleek dat 36% van de Amerikanen minstens één keer een pakket had gestolen uit hun pand. Zelfs 44% van de ondervraagden had minstens twee keer een zending gestolen. Bovendien verklaarde slechts 11% dat ze hun gestolen spullen hadden gekocht en de overvaller hadden gepakt.

Dat gezegd hebbende, we zijn altijd op zoek naar nieuwe zwakke punten en probleemplekken rond ons eigendom, en dat zou u ook moeten zijn.

We kunnen beweren dat wat uw eisen en voorkeuren voor huisbeveiliging ook zijn in deze markt, er een camera beschikbaar is om hieraan te voldoen. Daarom, voordat verhuizen naar een nieuw huis, zorg ervoor dat er een beveiligingscamera is geïnstalleerd.

creditSource link

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart