Tips bij het uitzoeken van een geschikte stelling

Ga je binnenkort een bedrijf beginnen en weet je niet goed hoe je een magazijn het beste kunt inrichten? Dat is logisch als je er geen ervaring mee hebt. Het is belangrijk om het magazijn goed in te richten, zodat de medewerkers zo effectief mogelijk kunnen werken. Wil je weten waar je rekening mee moet houden bij het uitzoeken van een geschikte stelling? Lees dan verder en kom erachter!

Afmetingen en draagvermogen

Als je op zoek gaat naar een stelling, is het belangrijk dat je stellingen kiest waar de producten in passen, zodat je veiligheid kan garanderen voor jouw medewerkers. Als de stellingen te klein zijn of onvoldoende draagvermogen hebben, bestaat er de kans dat ze in elkaar zakken. Dit is gevaarlijk voor de medewerkers, dus dat moet voorkomen worden. Bedenk dus eerst welke producten je in de stellingen wilt opslaan en bepaal daarna een geschikte stelling.

Houd rekening met het budget

Als je net een bedrijf gaat beginnen, heb je natuurlijk geen groot budget voor het inrichten van het magazijn. Toch is het belangrijk om hier voldoende geld in te stoppen. Wanneer de stellingen niet de goede afmetingen hebben, kan het gevaarlijk zijn voor de medewerkers. Heb je een geschikte stelling gevonden, maar ligt deze ver boven je budget? Dan kun je ervoor kiezen om een gebruikte stelling aan te schaffen. De gebruikte stellingen zijn gekeurd en geheel veilig om nog een keer te gebruiken.

Ontdek de mogelijkheden

Met deze tips kun jij goed voorbereid nieuwe of gebruikte stellingen gaan uitzoeken. Ben je benieuwd naar het aanbod van tweedehands stellingen? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt en ontdek het assortiment aan Stellingstunt gebruikte palletstellingen. Heb je vragen over de afmetingen of draagvermogens van gebruikte stellingen? Dan kun je contact opnemen en je laten adviseren.

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart