Het voordeel van eiken wandplanken

Een voorwerp dat steeds vaker terugkomt bij mensen thuis is de eiken wandplank. De eiken wandplank is een natuurlijke & sfeervolle accessoire voor ieder woonkamer. Het voordeel van dit product is dat deze goed staat bij ieder interieur. Hierdoor maakt het dus niet uit wat voor soort interieur u heeft, omdat de eiken wandplanken hier altijd goed bij passen. Daarnaast zijn ze erg functioneel. Wanneer u ze aan de muur gemonteerd hebben, kunt u er bepaalde spullen opzetten waar u trots op bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trofeeën of andere onderscheidingen die u gewonnen hebt. Daarnaast is een ander belangrijk voordeel van de eiken wandplank dat deze op maat gemaakt kunnen worden. Daarom is deze ook geschikt wanneer u deze in een kleine ruimte op wilt hangen. Doordat de wandplank gemonteerd wordt door de montagebeugels achter de plank te verbergen, lijkt het net of deze zweeft. Dit zorgt voor een magisch effect in de woonkamer. Het enige dat u nodig heeft in een ruimte van 15cm diepte achter de wandplank. Deze ruimte is nodig om de blinde montagebeugels op te hangen. Idealiter is deze ruimte iets meer, zodat u een beetje speling overhoudt.

Hoe werkt de blinde bevestiging?

Voordat u een blinde eiken wandplank in uw huis neemt, wilt u uiteraard eerst weten hoe het monteren ervan gaat. Deze wordt door de leverancier geleverd inclusief de blinde bevestigingsbeugels. Doordat de achterzijde van de plank al voor u voorgeboord is, weet u precies waar u de beugels moet verbinden. Verder kunt u ook geen fouten maken met het boren, waardoor u zeker weet dat u de plank niet per ongeluk kapot maakt. Door de blinde bevestigingsbeugels te monteren, is het mogelijk om de wandplank hieraan te verbinden. Hierdoor is het ook mogelijk om de wandplank op te hangen wanneer u twee linkerhanden hebt.

Types eikenhout

Eikenhout vindt u in verschillende types en soorten kwaliteit. Hierbij is eikenhout in drie verschillende soorten te onderscheiden, namelijk rustiek eikenhout, foutvrij eikenhout en extra rustiek eikenhout. Voor een eiken wandplank is de foutvrij eikenhout perfect, omdat deze soort rustig oogt. Daarnaast zorgt de stevigheid van deze soort ervoor dat het geschikt is voor een wandplank.

Andere industriële meubels

Naast de eiken wandplank zijn er veel andere industriële meubels die uw huis een boost kunnen geven. Door de aanschaf van industriële meubels geeft u uw woonkamer een moderne uitstraling. Daarnaast zijn de meubels op een duurzame wijze ontwikkeld. Door transparant te zijn over de afkomst en de ontwikkeling van de meubels, weet u zeker dat u voor een duurzame keus gaat. Dus wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tafelblad, deur of een andere meubel, denk dan aan industriële meubels.

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart