5 tips voor een verhuizing

Verhuizen kan een stressvolle periode zijn, waarbij je veel zaken moet regelen en organiseren. Bovendien kan het een spannende periode zijn, misschien ga je een nieuwe levensfase in. Van het inpakken van je spullen tot aan nieuwe meubels kopen: het hoort er allemaal bij. Hieronder worden er 5 tips besproken die jou wellicht helpen tijdens deze periode.

Verhuisdozen en inpakken

Het is belangrijk om optijd verhuisdozen te regelen en deze in te pakken. Ondanks dat het lastig is om te weten waar je moet starten. Begin met het inpakken van spullen die je niet vaak gebruikt en werk vanaf hier naar de spullen toe die je dagelijks gebruikt. Label de dozen duidelijk, zodat je weet wat erin zit en waar het naartoe moet. Zo voorkom je dat je de dozen meerdere keren moet openen, voordat het op de juiste plek staat.

Adreswijziging doorgeven

Tegenwoordig krijgen we niet heel veel post meer. Toch is het verstandig om optijd een adreswijziging door te geven aan belangrijke instanties. Vergeet bijvoorbeeld niet de bank, gemeente, verzekering of bedrijven je nieuwe adres op te sturen. Als je graag online spullen besteld, is het verstandig om soms even dubbel te checken of je het jusite adres hebt ingevuld.

Verhuisdatum plannen

Plan de verhuisdatum ruim van tevoren en zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om alles te regelen. Vraag vrienden of familie om te helpen met verhuizen of huur indien nodig een verhuisbedrijf in. Bereid je voor op drukte en chaos, maar houd in je achterhoofd dat het zo voorbij is. Zo kom je de verhuisdag gemakkelijk door!

Oude huis schoonmaken

Voordat je je oude huis achter je laat, moet je deze schoonmaken. Maak alle kamers grondig schoon en zorg ervoor dat je alle spullen mee hebt genomen. Wellicht verlaat je je ouderlijk huis, dan heb je het een stukje makkelijker: hier kan je nog wat spullen laten staan om het later op te halen.

Nieuwe spullen kopen

Van nieuwe meubels zoals een bank tot aan keukenaccessoires. Tijdens het verhuizen kom je er misschien al wel achter wat je nog nodig hebt in je nieuwe woning. Zorg ervoor dat je breekbare spullen zoals potten en pannen goed inpakt. Als je nog nieuwe spullen voor in je huis nodig hebt, kan je deze kopen bij bijvoorbeeld www.vantende.nl. Van een brievenbus tot aan een messensnijder: ze hebben het allemaal op voorraad.

 

 

Outlethomedezign.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart